Ποινικό δίκαιο

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

  • 2013: Σε υπόθεση ναρκωτικών όπου ο πελάτης του γραφείου είχε κατηγορηθεί για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (ποσότητας συγκεκριμένα 10 κιλών κάνναβης) καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, το Τριμμελές Εφετείο Κακουργημάτων δέχτηκε ότι ο κατηγορούμενος ήταν τοξικομανής και ότι ανήκε στα εξαρτημένα άτομα, προτείνοντας την απαλλαγή του.
  • 2014: Χάρη στην ανάληψη της υπόθεσης από το δικηγορικό γραφείο Στέλιου Γιουλούντα ,το δικαστήριο επέβαλε σε διαχειριστή Ο.Ε., για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 30.000 ευρώ, ποινή φυλάκισης μόνο 30 ημερών.
  • 2016: Mε μεγάλη επιτυχία το γραφείο ανέλαβε το χειρισμό υπόθεσης κυπριακής εταιρείας κατά καλλιτεχνικού ατζέντη, ο οποίος είχε αποσπάσει από την εν λόγω εταιρεία τεράστια χρηματικά ποσά ,με σκοπό τη διεξαγωγή συναυλιών στην Κύπρο με γνωστούς τραγουδιστές. Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της απάτης σε φυλάκιση 3 ετών.
  • 2016: Επετεύχθη έπειτα από το χειρισμό της υπόθεσης από το δικηγορικό γραφείο Γιουλούντα, καταδίκη σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, από το Τριμμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, σε έμπορο σκαφών για το αδίκημα της απάτης.